trzech kumpli

Im tez niech sie dostanie

trzech kumpli

Postprzez dobromir wtorek, 1 lipca 2008, 15:28

Jestem ciekawy, czy ogladaliscie w telewizji , film o trzech kumplach., gdzie jeden z nich , niejaki Maleszka donosil na swoich przyjaciol i przy tym byl bardzo gorliwy, a nawet sa glosy , ze mogl przyczynic sie do smierci swojego kumpla Pyjasa(nie pamietam imienia). Caly ten film przerazil mnie, wokol ciebie moze byc ktos, kto jest twoim przyjacielem i sorry - lajdakiem. Nie dziwie sie tym ludziom, ze teraz nie chca go znac i nie obchodzi ich jego los, takie sa konsekwencje zdrady. Najbardziej rozwala mnie fakt, ze ten facet po tym wszystkim co zrobil swoim kumplom dostal zatrudnienie w Gazecie Wyborczej. Nigdy nie lubilem ludzi , ktorzy redagowali tam teksty. Zawsze uwazalem, ze sa bardzo stronniczy i ich praca redakcyjna nie ma nic wspolnego z obiektywnym dziennikarstwem. Teraz juz wszystko jest jasne dlaczego Wyborcza zawsze byla przeciwko lustracji, skoro w swoich szeregach mieli kapusia SB. Poza tym ten caly Maleszka ani przez moment na filmie nie wykazal odrobiny skruchy. Obrzydliwe.
dobromir
swiezynka
swiezynka

Powrót do Politycy