GDZIE SIE ZABAWIC

Jak najlepiej spędzić wolny czas?

GDZIE SIE ZABAWIC

Postprzez tweety poniedziałek, 30 czerwca 2008, 13:16

Niestety nie bylam jeszcze w Afryce, ale wszystko przede mna. Mysle, ze bardzo wazne jest, aby nie tylko w wakacje nacieszyc oczy pieknymi widokami, ale przede wszystkim trzeba, a wrecz wskazane jest pobiegac troche po afrykanskich restauracjach i pubach. To jest tak : program dnia wedlug mnie na poczatek jakies sniadanie, pozniej wygodny stroj i adidasy i w dluga po muzeach i innych interesujacych miejscach, a wieczorem restauracja, lokalne jedzenie, afrykanska kuchnia i na koniec ichnie trunki, ale w bezbiecznej bliskosci od hotelu czy innego lokum, tak coby nie blakac sie na rauszu po obcym panstwie, i to teraz po transformacji chyba nieco mniej przychylnym dla obywateli o bialym kolorze skory. dowidzenka
tweety
swiezynka
swiezynka

Re: GDZIE SIE ZABAWIC

Postprzez zdzich poniedziałek, 30 czerwca 2008, 13:42

kapitalny plan dnia, bardzo rozsadnie rozumujesz. Ja pomoge ci sprecyzowac te fajne miejsca np. niedawno otwarte muzeum Mandeli, Lion Park czy najwyzszy wiezowiec w Afryce. Jedno musze przyznac mnie zastanawia, czy nie boisz sie o swoje zdrowie. Przeciez to jest Afryka, tak odlegly kontynent, sa rozne choroby. Zwiedzanie interesujacych miejsc, niesamowita przygoda, ale pomysl o tym zeby wrocic cala i zdrowa. Nie wiesz jaka jest tam sluzba zdrowia(swoja droga pewnie lepsza niz nasza polska), nie wiesz gdzie udac sie do lekarza.Moze o tym trzeba tez pomyslec. nara. :idea:
zdzich
swiezynka
swiezynka

Re: GDZIE SIE ZABAWIC

Postprzez domina poniedziałek, 30 czerwca 2008, 14:33

Oczywiscie ze pomyslec nalezy rowniez o swoim zdrowiu i to szczegolnie na tak oryginalnych wakacjach . Moze was zaskocze, ale zrobilam juz wywiad na temat chorob , ktore ewentualnie mi tam zagrazaja. Wiem juz prawie wszystko o malarii, o sposobach zarazenia, ze wszystko to wina tych wszedobylskich komarow.Poza tym jak tylko zobacze, ze mam jeden z symptomow malarii to od razu robie zryw do najblizszego szpitala. Tak wiec jestem swiadoma tego, ze nie tylko przyjemnosci tam na mnie czychaja. Poza tym to jak mowilam musze w jakich sposob skontaktowac sie z nasza ambasada , bo pytan mam od groma. Licze na to, ze ktos z was podesle mi jakies interesujace informacje, jeszcze mam troche czasu jak nie teraz to zrobie sobie wypad w przyszlym roku. pa
domina
swiezynka
swiezynka

Powrót do Rozrywka